BESTEL LOTTE'S KINDERBOEK HIER

Pedagogisch Beleid

Bij Lotte heeft een zeer uitgebreid, gedetailleerd pedagogisch beleidsplan. Het beleidsplan is een schriftelijke uitwerking van hoe wij in de praktijk met kinderen werken. Het geeft ouders en geïnteresseerden een concreet beeld van onze visie en werkwijze.

 

U kunt o.a. onze beleidsplannen, protocollen en GGD rapporten downloaden als u naar het menu ‘ Ouders’ gaat en dan ‘Documenten’ aanklikt. U kunt dan de inloggegevens invoeren die u van ons heeft ontvangen.

 

Ons pedagogisch beleid is geïnspireerd en gebaseerd op de visie van enkele belangrijke pedagogen of pedagogische stromingen. U kunt ons pedagogisch beleid downloaden als u de inloggegevens van ons hebt ontvangen. Heeft u deze nog niet, vraagt u gerust aan ons de juiste gegevens.

De visie van Bij Lotte is geïnspireerd om diverse pedagogische stromingen, namelijk op die van:  Maria Montessori en Emmi Pikler.

Kinderen mogen opgroeien in een veilige en ongedwongen omgeving. Dat ze mogen worden wie ze in essentie zijn. Hier levert bij Lotte een bijdrage in.

Like onze pagina op Facebook! :)

Hoofdlocatie Kinderopvang bij Lotte

Apeldoornseweg 1A

8051 AA Hattem