BESTEL LOTTE'S KINDERBOEK HIER

De ouder commissie

Kinderdagopvang bij Lotte heeft een Oudercommissie. Deze commissie bestaat uit minimaal 3 en maximaal 7 ouders; zij behartigen de belangen van alle bij Lotte ouders. Vier keer per jaar (één keer per kwartaal) vergadert de Oudercommissie van bij Lotte. Deze vergadering is openbaar. Meestal wordt een leidinggevende uitgenodigd door de oudercommissie om een deel van de oudercommissievergadering bij te wonen zodat de leidinggevende vragen kan beantwoorden of informatie kan verschaffen. Het is belangrijk voor het kinderdagverblijf te weten wat er leeft bij ouders die het kinderdagverblijf bezoeken. Wat vinden ouders belangrijk? Wat zou er bij Lotte veranderd/verbeterd kunnen worden? Tevens zien wij het als een plicht om ouders van de Oudercommissie als eerste op de hoogte te stellen van nieuwe ontwikkelingen. De Oudercommissie heeft ook een adviesrecht en informatierecht t.a.v. organisatorische, inhoudelijke en pedagogische aspecten. Een andere functie van de Oudercommissie is het ondersteunen van diverse activiteiten zoals: Sinterklaas, Kerst, maar ook als er een ouderavond, open dag of een feest is.

 

Voor vragen en/of opmerkingen kunt u onze voorzitster mailen: t.a.v. Marije Versteeg.

Mail adres: oudercommissiebijlotte@gmail.com

 

U kunt u via deze mail ook aanmelden als u interesse heeft om lid te worden van de Oudercommissie of als u een keer een vergadering wil bijwonen. U kunt de Oudercommissie ook suggesties aan de hand doen. Wellicht kunnen zij uw vraag/suggestie etc. inbrengen in een Oudercommissievergadering.

 

OC Vergaderingen

  • April vergadering
  • Juni vergadering OC
  • September/oktober inzage in financiën
  • December jaarafsluiting en evaluatie

 

Onze Oudercommissieleden stellen zich hieronder aan u voor:

 

Femke

Hallo mijn naam in Femke Bijlsma, ik ben moeder van Daan en Maud en sinds december 2016 lid van de oudercommissie “Bij Lotte”. Ik woon met mijn vriend Jan Willem en onze kinderen in Hattem en werk 32 uur in de week in Zwolle bij een architectenbureau. Daarnaast ben ik veel aanwezig in het zwembad met zwemtraining geven van kinderen en volwassenen en waterpolo ik zelf. Mijn zoon Daan en dochter Maud gaan vast op de maandag naar de Spetters en donderdag worden ze vanuit de VSO naar school gebracht, verder zullen ze in vakantie perioden van mijn ouders ook op dinsdag en donderdag regelmatig aanwezig zijn bij de Spetters. Ze hebben het erg naar hun zin bij “Bij Lotte” en daarom vind ik het belangrijk betrokken te zijn en door zitting te nemen in de OC kan ik meteen de belangen behartigen van alle ouders en zo nodig op die manier invloed uitoefenen. Met vragen, opmerkingen en goede ideeën over de opvang binnen “Bij Lotte” kan je bij mij en andere leden van de OC terecht.

 

 

Kim

Ik ben Kim Doosje, 37 jaar oud. Samen met Jan Willem heb ik 2 dochters, Mathilde (Kruimels) en Susan (Hummels). We wonen in Hattem en zijn eigenaar van 't Zilveren Schaap, een daghorecazaak midden in Hattem aan de markt. Mathilde en Susan gaan op donderdag de hele dag naar Bij Lotte.

 

 

 

Nynke

Ik ben Nynke Greydanus, 33 jaar oud en woon nu ruim 4 jaar in Hattem samen met Klaas en onze kinderen Reinder (Kanjers), Ella (Kruimels) en Suze (Hummels). Ik werk in Hilversum bij AVROTROS Radio 4. Reinder is op maandag en dinsdag bij de VSO en BSO. Ella en Suze gaan op maandag en dinsdag de hele dag en vrijdagochtend.

 

 

 

Marije

Mijn naam is Marije Rodenburg-Versteeg. Ik ben getrouwd met Martijn en samen hebben wij een dochter Suze. Suze gaat op woensdag en donderdag naar de hummels. Ik zit sinds december 2016 in de oudercommissie van Bij Lotte en sinds begin 2018 ben ik voorzitter van de oudercommissie. Ik werk als Jongerenwerker bij Wijz Welzijn in Ommen. Dit doe ik 28 uur in de week. In de zomer maanden kan je mij ook nog vinden als theeschenker bij theeschenkerij Oldeniel.

 

 

Kinderen mogen opgroeien in een veilige en ongedwongen omgeving. Dat ze mogen worden wie ze in essentie zijn. Hier levert bij Lotte een bijdrage in.

Like onze pagina op Facebook! :)

Hoofdlocatie Kinderopvang bij Lotte

Apeldoornseweg 1A

8051 AA Hattem