BESTEL LOTTE'S KINDERBOEK HIER

De Locaties

De baby / dreumesgroep is gevestigd aan de Apeldoornseweg 1A. ( voorzijde van T‘ Heem) We hebben een ruime groepsruimte, aparte kleine groepsruimte voor de allerkleinsten, open keuken, ruime slaapkamer, personeelsruimte/ gesprekskamer,  1 toilet, 2 kindertoiletten, washok, (speel) gang, zolder en een buitenterrein. We zitten aan de voorzijde van het pand ’ T Heem en de ingang is gevestigd aan de linkerzijde als u het buitenterrein oploopt. De ruimtes zijn relatief rustig ingericht qua vloer en wanden om kinderen niet te overprikkelen. Voor meer informatie; zie ook huisregels ouders Apeldoornse weg.

De Peutergroep en de BSO zijn gevestigd aan de Veenburgerweg 7. ( achterzijde van ’T Heem) We hebben twee groepsruimtes, keuken, voorraadhok, (speel)gang, 2 toiletten en een buitenterrein. De ingang is aan de achterzijde van het pand ’ T Heem. U kunt niet de ingang nemen vanuit het speelparadijs Ballorig. We hebben een eigen ingang aan de Veenburgerweg. De ruimtes zijn huiselijk en gezellig ingericht. Voor meer informatie ; zie ook huisregels ouders veenburgerweg.

 

De BSO in de Sint Andreasschool is gevestigd aan de Spoorstraat 22. We hebben een ruime groepsruimte , gymzaal, schoolplein, toiletten, kindertoiletten. We gebruiken niet de hoofd in – en uitgang van de school, omdat deze te ver weg ligt van de BSO. De in- en uitgang grenst direct aan het BSO lokaal. De ruimte is in de huisstijl van bij Lotte ingericht en heeft een  huiselijke en gezellige sfeer. Voor meer informatie ; zie ook huisregels ouders Spoorstraat.

Kinderen mogen opgroeien in een veilige en ongedwongen omgeving. Dat ze mogen worden wie ze in essentie zijn. Hier levert bij Lotte een bijdrage in.

Like onze pagina op Facebook! :)

Hoofdlocatie Kinderopvang bij Lotte

Apeldoornseweg 1A

8051 AA Hattem